Vol zelfvertrouwen naar het
Voortgezet Onderwijs

Naar het Voortgezet Onderwijs

Na de zomervakantie gaat je zoon of dochter naar het Voortgezet Onderwijs. Een hele stap! Ze gaan het vertrouwde van de basisschool los laten en een nieuwe wereld verkennen en dat kan best spannend zijn.

 

Met mijn ervaring als groep 8 leerkracht merk ik dat veel kinderen de overstap naar het VO spannend vinden en onzekerheid kan oproepen.

Ook zie ik regelmatig dat kinderen “een nieuwe start” willen maken. Op de basisschool zitten ze al jaren bij dezelfde kinderen in de klas en hebben ze een bepaalde rol binnen de groep. En dat is niet altijd de rol die ze willen.

Hoe zou het zijn als je kind zelfverzekerd de stap naar het VO kan zetten? 

Als je kind vol zelfvertrouwen na de zomervakantie kan starten? 

Als je kind net dat positieve zetje in de rug krijgt? 

Als je kind de rol kan aannemen die hij/zij wil?


Ik help jullie graag om vol zelfvertrouwen de stap naar “de grote school” te zetten! Neem vrijblijvend contact met me op om te bespreken wat ik voor jullie kan betekenen.

Als juf, coach & moeder help ik je graag!

Chat openen
💬 Contact opnemen?
Welkom bij Iniek!
Ik hoor graag wat ik voor je kan betekenen.
Groetjes Ine